Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

آموزش کاشت فلفل

بازدید: 5556

فلفل

برای بسیاری از تولید کنندگان، فلفل یکی از متنوع ترین و در آمد زا ترین گیاهان است. فلفل دارای انواع گوناگون در رنگ های متعدد و ابعاد مختلف است، همچنین طعم و مزه آنها از شیرین و معطر تا تند و آتشین متغییر است. فلفل در برداشت انعطاف پذیر است و می توانید آن را سبز برداشت کنید یا اجازه بدهید تا کاملا رسیده و رنگ نهایی خود را نمایان کند. این کار نه تنها  فصل رشد را طولانی می کند بلکه این موقعیت را نیز فراهم می کند تا محصولات خود را به رنگ های متفاوت و جذاب به بازار ارائه کنید.

برای اینکه از فلفل ها نهایت عملکرد را بدست آورید نیاز است که ابتدا از آنها نشا تهیه کنید. از این نظر فلفل گیاه دشواری به حساب نمی آید و خودتان می توانید این کار را انجام دهید. عملکرد نهایی تحت تاثیر نشا تولیدی قرار می گیرد به همین علت نیاز است که توجه ویژه ای به احتیاجات فلفل در حال نشا داشته باشید.

فلفل همانند گوجه فرنگی و بادمجان محصول فصل گرم است و در دماهای کمتر از 16 درجه سانتیگراد رشد آنها به خوبی صورت نمی گیرد. همچنین در دماهای بالای 35 درجه سانتیگراد گلدهی در فلفل انجام نمی گیرد. بهترین زمان برای کشت نشا در زمین جهت دستیابی به عملکرد مناسب هنگامی است  دمای هوا ثابت و بین 18 تا 28 درجه سانتیگراد باشد. البته آب و هوا خارج از کنترل کشاورز است و ممکن است دمای ایده آل ایجاد نشود و در بعضی سالها هوای گرم زودتر  از موعد مقرر یا سرمای دیررس ایجاد گردد. در این گونه موارد عملکرد اولیه کاهش می یابد  ولی گیاه به رشد رویشی خود ادامه می دهد تا شرایط مناسب برای گلدهی فراهم شود.

کشت بذرها را 8 هفته قبل از کشت در زمین اصلی آغاز کنید. عمق کاشت بذرها باید حدود نیم سانتی متر درنظر گرفته شود. خاک مناسب جهت جوانه زنی باید سبک باشد تا زهکشی به خوبی انجام شود. کشت در سینی های نشا 72 تا 100 تایی توصیه می شود. در دمای 27 تا 32 درجه سانتی گراد جوانه زنی در 7 تا 8 روز اتفاق می افتد و در دماهای پایین ، آرام تر، نا منظم تر و درصد جوانه زنی کاهش می یابد.

هنگامی که بذرها در سینی های کشت جوانه زدند و دارای 2 برگ حقیقی بودند باید به آبیاری آنها بیشتر توجه کرد. از آبیاری بیش از اندازه خودداری کنید و اجازه دهید خاک خشک شود و سپس آبیاری را انجام دهید. آبیاری با کودهای رقیق شده 100ppm دوبار در هفته به همراه آبیاری توصیه می شود.

هنگامی که نشا ها 7 تا 8 هفته رشد کردند باید 12 تا 18 سانتی متر ارتفاع داشته باشند. برای مقاوم سازی آنها باید دمای روز را به مدت یک هفته با 16 تا 18 درجه سانتیگراد کاهش دهید.

فلفل بیشترین عملکرد را در زمین هاییی با زهکش خوب و غنی از مواد غذایی با pH=6.5 ایجاد می کند. مقدار زیادی فسفر و کلسیم به عملکرد بالای فسفر منجر می شود. هنگامی که آب و هوا ثابت و خطر یخبندان گذرانده شد فلفل ها را می توان در زمین اصلی کشت نمود. در هنگام کاشت قسمتی از ساقه را هم می توان در خاک فروبرد تا گیاه قوی تری ایجاد گردد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



هیچ بخش زیر مجموعی یافت نشد



-->