بستر کشت و گلدان پارچه ای

جدیدترین هاپربازدیدترین هامحبوب‌‌ترینپرفروش‌ترینارزان‌ترینگران‌ترین
تعداد نمایش 122448
ورمیکولیت

ورمیکولیت

(3.5)| (امتیاز این محصول)
380,000 تومان
گلدان پارچه ای 100 لیتری

گلدان پارچه ای 100 لیتری

(5)| (امتیاز این محصول)
148,000 تومان
پوکه معدنی (کشاورزی)

پوکه معدنی (کشاورزی)

(5)| (امتیاز این محصول)
115,000 تومان
گلدان پارچه ای 7 لیتری

گلدان پارچه ای 7 لیتری

(5)| (امتیاز این محصول)
45,000 تومان
پرلیت

پرلیت

(5)| (امتیاز این محصول)
80,000 تومان
گلدان پارچه ای 22 لیتری

گلدان پارچه ای 22 لیتری

(3)| (امتیاز این محصول)
70,000 تومان
جیفی پلت 42 میلیمتر

جیفی پلت 42 میلیمتر

(3.5)| (امتیاز این محصول)
45,000 تومان
گلدان پارچه ای 34 لیتری

گلدان پارچه ای 34 لیتری

(4)| (امتیاز این محصول)
85,000 تومان
بستر کشت گیاهان آبزی

بستر کشت گیاهان آبزی

(5)| (امتیاز این محصول)
15,000 تومان
بستر کاشت یا خاک گلدان  بهکاشت

بستر کاشت یا خاک گلدان بهکاشت

(3)| (امتیاز این محصول)
ناموجود
گلدان پارچه ای 50 لیتری

گلدان پارچه ای 50 لیتری

(5)| (امتیاز این محصول)
ناموجود
کوکوپیت

کوکوپیت

(5)| (امتیاز این محصول)
ناموجود
گلدان پارچه ای 15 لیتری

گلدان پارچه ای 15 لیتری

(5)| (امتیاز این محصول)
ناموجود
پیت ماس ککیلا 280 لیتری

پیت ماس ککیلا 280 لیتری

(5)| (امتیاز این محصول)
ناموجود

بستر کاشت چیست؟

قدیمی ترین نوع بستر کشت در واقع همان خاک است که برای مدت های طولانی از آن برای کاشت انواع گیاهان استفاده می شود. بستر کاشت محلی است که ریشه گیاهان در آن رشد می کند و اکسیژن و موادغذایی را دریافت می کند. بستر کاشت باید دارای ویژگی های بخصوص فیزیکی و شیمیایی باشد تا ریشه گیاهان به خوبی در آن رشد کنند. با پیشرفت های اخیر صنعت کشاورزی روش های نوین کشاوری به سرعت جایگزین روش های قدیمی تر شده است. بستر های جدید کاشت با ویژگی های برتر برای مصارف بخصوص جایگزین خاک شده اند. این ویژگی های برتر شامل  فاقد بذر علف های هرز – فاقد آفات و بیماری- تخلخل بهتر – شوری پایین – اسیدیته تنظیم شده و.... می باشد. این ویژگی ها سبب افزایش راندمان و کاهش هزینه های تولید گردیده است. بستر کشت متناسب با نوع گیاه و شرایط مناسب برای رشد ریشه گیاه تعیین می شود. حاصلخیزی، رطوبت، تهویه، PH خاک، مقدار EC و … از جمله عواملی هستند که کیفیت بستر کاشت را مشخص می کنند. مهم ترین بستر های کشت کوکوپیت، پرلیت، پیت ماس، ورمی کولیت و پوکه معدنی می باشند.

پرلیت (Perlite)

پرلیت کشاورزی

پرلیت نوعی سنگ آتشفشانی سیلیسی با واکنش خنثی تا مقداری اسیدی است که بر اثر دمای زیاد آب خود را از دست داده و حجیم می شود. پرلیت چگالی پایینی دارد به صورتی که هر متر مکعب آن حدودا 100 تا 200 کیلو گرم می باشد. علت افزودن پرلیت به خاک بیشتر برای بهبود ساختمان فیزیکی خاک و افزایش میزان خلل و فرج برای تهویه و ایجاد تبادل هوایی است و خود فاقد عناصر غذایی است و بدلیل عدم تبادل کاتیونی نمی‌تواند مواد غذایی را بصورت یون نگه داری کند و تا چهار برابر وزن خود می تواند آب جذب می‌کند. پرلیت دارای سایز بندی می باشد. از انواع بسیار ریز آن برای کاشت نشا استفاده می شود. از انواع متوسط پرلیت برای سبک کردن خاک گلدان و از انواع درشت آن برای زهکش ته گلدان استفاده می شود. برای خرید پرلیت در سایز های مختلف روی لینک کلیک کنید. 

پیت ماس(Peat Moss)

انواع پیت ماس

پیت ماسحاصل تجزیه نوعی خزه به نام اسفاگنوم است که در شرایط سرد و مرطوب شمال اروپا در کشور های لیتوانی، استونی،  فنلاند و نروژ به وفور یافت می شود. هر چقدر پوسیدگی اسفاگنوم بیشتر باشد پیت ماس تولید شده تیره تر می باشد. بر همین اساس پیت ماس به سه  دسته مشکی، قهوه ای و سفید تقسیم می شود. پیت ماس به علت ظرفیت جذب بالای رطوبت و مواد غذایی در بسترهای کشت مورد استفاده قرار می‌گیرد. مواد آلی پیت ماس سبب افزایش ماده آلی خاک و درنتیجه بهبود ساختمان خاک می شود. اسیدیته پیت ماس 3 تا 4 می باشد که در این شرایط بسیاری از عناصر ریز مغذی برای گیاهان قابل جذب می باشد. همچنین پیت ماس را می توان به بستر کاشت گیاهانی که شرایط اسیدی را می پسندند مانند بلوبری،  بنفشه آفریقایی و... اضافه کرد. از پیت ماس عمدتا به همراه کوکوپیت و پرلیت برای بستر کاشت گیاهان خاص و ارزشمند و همچنین بستر کاشت بذر استفاده می شود. برای خرید پیت ماس روی لینک کلیک کنید.

کوکوپیت (Cocopeat)

قالب کوکوپیت

کوکوپیت از الیاف پوست و پوشش میوه نارگیل تهیه می‌شود. کوکوپیت معمولاً به صورت فشرده به بازار عرضه می‌شود و با افزودن آب به کوکوپیت الیاف فشرده آن‌ را برای استفاده آماده می‌کنند. هر قالب های کوکوپیت معمولا  5 کیلوگرم وزن دارد که پس از جذب آب حدودا 70 لیتر حجم پیدا می کند. کوکوپیت بر اساس سایز قطعات به دو دسته فاین (ریز) و مدیوم (متوسط) تقسیم می شود. همچنین هر کدام از آنها ممکن است حاوی الیاف بلند یا فاقد الیاف باشد. از کوکوپیت حاوی الیاف بلند معمولا برای بستر کاشت هیدروپونیک و خاک گلدان استفاده می شود و از کوکوپیت بدون الیاف برای نشا کاری استفاده می شود. کوکوپیت توانایی نگهداری آب بالایی دارد و نسبت به پیت ماس توانایی آبیاری مجدد بهتری دارد. اسیدیته کوکوپیت خنثی تا کمی اسیدی است به همین جهت عناصر ریز مغذی به راحتی جذب گیاهان می شود. کوکوپیت تهویه کننده خاک است و از سخت شدن خاک جلوگیری می‌کند و تخلخل خاک را افزایش می‌دهد.کوکوپیت ماده‌ای کاملاً آلی است و هیچ گونه تأثیر نامطلوبی بر محیط زیست ندارد و بعد از تجزیه شدن به طبیعت برمی‌گردد و عاری از بیماری‌های خاکزی و آفات می‌باشد. مهمترین عیب کوکوپیت کمبود مواد مغذی در آن است. بنابراین در صورت استفاده از این بستر به صورت خالص مستلزم استفاده از محلولهای مغذی غذایی و کود مایع برای تغذیه ریشه گیاهان است. دو کشور هند و سریلانکا تولید کننده عمده کوکوپیت هستند ولی کوکوپیت های تولید سریلانکا کیفیت بالاتری دارند. برای خرید کوکوپیت روی لینک کلیک کنید. 

ورمیکولیت (Vermiculite)

ورمیکولیت کشاورزی

ورمیکولیت ماده معدنی سلیکات آهن، آلومینیم و منیزیم ورقه ای هیدراته است. ورمیکولیت ظاهری ورقه ای و به رنگ طلایی دیده می شود و بارز ترین ویژگی ورمی کولیت قابلیت نگهداری و نقل و انتقال عناصر غذایی است. ورمیکولیت باعث سبک شدن بافت خاک و افزایش هوادهی به ریشه گیاهان می شود همچنین ورمیکولیت 3 تا 4 برابر وزن خود آب جذب می کند و اسیدیته خنثی دارد و فاقد هر گونه آلودگی می باشد که باعث می شود این ماده برای بستر کاشت گیاهان مناسب باشد. ورمیکولیت به همراه کوکوپیت، پیت ماس و پرلیت می تواند یک بستر کاشت عالی را برای کاشت انواع گیاهان فراهم کند. برای خرید ورمیکولیت در سایز های مختلف روی لینک کلیک کنید.