فیلتر
بذر پیاز
پیاز از قدیمی ترین سبزی های خوراکی در دنیا و ایران است. پیاز 5 هزار سال قبل در مصر کشت می شده است. مهمترین فاکتور محیطی موثر در تشکیل پیاز طول روز است و بر این اساس رقم های پیاز به سه گروه شامل ارقام روز بلند، روز متوسط و روز کوتاه تقسیم می شوند. اهمیت این موضوع در تعیین زمان مناسب کشت است. برای کاشت ارقام روز بلند به طور معمول در بهار اقدام به کشت می کنند. ارقام روز کوتاه را در مناطقی که سرمای زمستان ملایمی دارند در پاییز کشت می کنند. پیاز به طور معمول به سه رنگ قرمز، سفید و زرد قابل دسترس است. پیاز در خاک های حاصلخیز که به خوبی زهکش شده اند بهترین رشد را دارد.